Uutisia


Praedor Wiki on julkaistu

12-10-2017
Hyvää iltapäivää Praedor.netin verkkotiimistä! Olemme jo jonkin aikaa rakentaneet perusrunkoa kunnon Wikille Praedorin maailmasta. Tällä hetkellä Wikissä on vain maantiedettä ja toivotamme kaikki innokkaat rakentamaan Praedorin maailmasta syvällisemmän kuin koskaan aikaisemmin. Liity mukaan projektiin alla olevasta linkistä: http://www.praedor.net/wiki/

Käärmetanssija ehdolla Kuvastaja-palkintoon

10-11-2017
Käärmetanssija on päässyt Suomen Tolkien-seuran lyhyelle listalle Kuvastaja-palkinnosta. Päätös ilmoitetaan ja palkinto jaetaan Helsingin Kirjamessuilla 27.10. Siihen asti me puremme vain kynsiä.

http://suomentolkienseura.fi/fantasiakirjallisuuspalkinto-kuvastaja-jaetaan-helsingin-kirjamessuilla-27-10/

Salaisuuksien kirjasta lisäpainos

10-09-2017
Koska kysyntää näyttää riittävän, jo kertaalleen loppuunmyydystä Praedor-roolipelin lisäosasta "Salaisuuksien kirja" on otettu uusi painoserä. Neuvottelut jälleenmyyjien kanssa ovat käynnissä, mutta eiköhän Salaisuuksien kirjaa saa piakkoin taas kaikista alan liikkeistä.

salaisuuksien kirja

Praedor-esitelmät nyt Youtubessa

10-09-2017
Vuoden 2016 "Jaconian jumalat" -esitelmä on täällä ja se on pakollista katsottavaa muillekin kuin Salaisuuksien kirjan ostaneille:

https://www.youtube.com/watch?v=DwoX0v-95RI&ab_channel=RopeconRy

Ja tämän kesän Kirottu Kirja-esitelmä Borvarian salaisuuksista löytyy täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=ef71UObrL88&ab_channel=RopeconRy

Naamiaisvoitto ja päivityksiä

08-13-2017
Onneksi olkoon Johanna Mustapäälle, jonka Praedor-teemainen asu "farrignialainen hovipuku" voitti palkinnon Worldcon75-tapahtuman naamiaisissa. Mahtava juttu!

Myös näitä sivuja on päivitetty. Roolipeli-kategoriassa on kaksi uutta "tuotetta", eli korjauksia ja selityksiä, sekä ilmaisia apuvälineitäEnsimmäiseen on koottu enimmäkseen Kirotun kirjan kömmähdyksiä ja epäselvien sääntötulkintojen korjauksia, ja jälkimmäisessä on linkkejä ilmaiseksi ladattaviin hahmolomakkeisiin ja muihin pelaamista helpottaviin työkaluihin.

Muistutamme kävijöitämme myös siitä, että Petri Hiltusen Kolmen valtiaan tarina -sarjakuvat ovat ladattavissa ilmaiseksi täältä.