DELUXE-seikkailukortit

Praedor-seikkailukorteista teetettiin erikoiserä design-rasiassa ja suuressa large tarot-koossa. Nämä kortit näkyvät pelaajille suuremmankin pöydän takaa ja pakassa on valmiiksi 100 korttia, joten se vastaa kahta vanhaa pakkaa. Hinta on 40 euroa per pakka + 10 euroa postikuluja ja myynti jatkuu niin kauan kuin tavaraa riittää.

Lähetä osoitteesi ja puhelinnumerosi sähköpostiosoitteeseen kauppa@burgergames.com ja saat vastausviestinä tilinumeron, jonne maksun voi siirtää.

Kuvassa näkyy large tarot-kortin ja perinteisen kortin välinen kokoero. Korttien kuvatiedostot voi ladata ilmaiseksi täältä.

Osasto:

Arviot

 1. Jonne

  Oikein hienot ja käytännölliset kortit on. Mutta en löytänyt täältä mistään ohjeita joten tässä ne ovat:

  Käyttöohjeet

  Aina kun tulee tarpeen tietää minne seikkailijat ovat saapuneet, vedetään pakasta kortti ja asetetaan se pöydälle maamerkkipuoli ylöspäin. Seikkailijat voivat vielä kääntyä takaisin, mutta jos he jatkavat eteenpäin, pelinjohtaja vetää pakasta yhtä monta korttia kuin on maamerkin vaara-arvo, ja katsoo niiden vaarapuolet salaa. Tämä kertoo hänelle millaisia uhkia näissä raunioissa vaanii. Todennäköisyydet eivät ole samat kuin Kirotussa Kirjassa, joten pelinjohtaja voi halutessaan hylätä vaarakortin jos se ei kertakaikkiaan sovi tilanteeseen.

  Jos seikkailijat yrittävät vain kulkea alueen läpi, heillä on mahdollisuus välttää nämä uhat, mutta jos he pysähtyvät etsimään aarteita, kohtaaminen on lähes väistämätön. Voitetut vaarat palautetaan pakkaan. Tällä tavalla pelaamalla korteista muodostuu Borvarian kartta kuin itsestään. Kun jokin alue on tutkittu, seikkailijat voivat päättää mihin ilmansuuntaan jatkavat matkaa ja seuraavalla vahdilla he saapuvat taas seuraavalle maamerkille, mikä vedetään pakasta. Kukaan ei pysty kartoittamaan Borvarian kaikkia katuja, kujia ja käänteitä, mutta praedorit suunnittelevatkin retkensä tunnetulta maamerkiltä toiselle.

  Esimerkki: Seikkailijat purjehtivat joka pitkin Borvariaan ja jokaista vahtia (4 tuntia) kohti pelinjohtaja vetää yhden maamerkin pakasta ja laittaa sen samaan riviin edellisten kanssa. Se on jokiranta. Lopulta näkyviin tulee ”kaatunut torni” ja seikkailijat päättävät lähteä tutkimaan sitä. He soutavat rantaan, mikä voi olla haaste jo itsessään, ja aikovat edetä torniin ja sen ohi sisämaahan päin. Kaatuneen tornin vaara-arvo on vain 1, joten pelinjohtaja vetää yhden kortin ja katsoo sen vaarapuolen. 1N3 Nilviötä.

  Nopanheitto antaa 2 hirviötä. Hän päättää tornin lojuvan osittain rantavedessä tai että vajonneet korttelit tulvivat. Monenlaista pikkuelämää kihisee seikkailijoiden ympärillä, mutta kun heidän kahluunsa laineet yltävät kaatuneen tornin seiniin, ne herättävät tornin sisällä uinuneet nilviöt. Nämä veden, liman ja lonkeroiden hirviöt odottavat seikkailijoiden kulkevan heidän välistään ja sitten hyökkäävät yhtä aikaa ja väijyksistä. Jos ne voitetaan, tornia voi tutkia aarteiden toivossa ja seikkailijat voivat edetä seuraavalle maamerkille haluamassaan ilmansuunnassa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *