Praedor – Kielletyn Rakkauden Kirja

KIELLETYN RAKKAUDEN KIRJA on neljäs lisäkirja legendaariseen PRAEDOR-fantasiaroolipeliin. Se on teologian maisteri Kristel Nybergin kirjoittama ja sivuja komistaa ennen näkemättömän laaja taiteilijakaarti, Petri Hiltunen mukaan lukien.

Kielletyn rakkauden kirja on ainutlaatuinen tietolähde roolipelaajille, kirjailijoille. Se kertoo rakkaudesta, avioliittoperinteistä ja kielletyn lemmen lumoista ja vaaroista Jaconiassa. Onneton tai jopa kielletty rakkaus on ajanut monia ryhtymään praedoreiksi.

Kielletyn rakkauden kirja ei kaihda vaikeitakaan aiheita. Seksuaalivähemmistöihin kohdistuva vaino, sukupuolitaudit, transsukupuolisuus, prostituution monet kasvot ja jopa insestin kaltaiset tabut saavat kaikki vuoronsa.

Kielletyn rakkauden kirja sisältää monia ihmissuhteisiin liittyviä seikkailutäkyjä, sekä yhden täysimittaisen seikkailun. Mukana on myös pilke silmäkulmassa kirjoitettuja aarretalukoita ja tulisia lemmenrunoja.

Suuret kiitokset koko Praedor-yhteisölle!

Kovakantinen, 80 sivua

Painettu kirja Fantasiapeleistä

Painettu kirja Puolenkuun peleistä

Painettu kirja Pelikryptasta

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

 1. Janne Kemppi

  Kirja-arvostelu: Kielletyn rakkauden kirja, 2019

  Ostin ja luin Kielletyn rakkauden kirjan. Olen erittäin positiivisesti vaikuttunut. Mielestäni se on todella hyvä, koska se vastaa monia lukemiani historiallisia yhteiskuntia ja niiden rakenteita. Se siis tuntuu hyvältä on minusta ”pelattavaa uskottavuutta.”

  Teksti itsessään on geneerinen mutta tässä se toimii erinomaisen hyvin. Jokaisessa asiassa esitetään perusteet ja siitä vedettävät loogiset johtopäätökset, joiden perusteella muodostuu seurauksia. Tällöin lukijalle muodostuu heti käsitys missä mennään. Kirja siis opettaa lukijalle miten Jaconia toimii. Tämä on hyvää ”sosiaali- ja kulttuurihistoriaa”.

  Varmasti kirja ei sovi kaikille, koska Jaconia on edellämainituista syistä liian looginen ja ”Miekka ja Magia genre” jää vähälle. Fantastisia elementtejä on siis vähän mutta mielestäni avioelämä ei siihen kuulukaan vaan rakkauden kanssa leikkiessä on hyvä muistaa, että silloin liikutaan ihmisen perustunteiden kentässä. Tällöin on hyvä muistaa että rakkaus ja viha ovat voimakkaita tunteita ja vastuksia miettiessä on hyvä muistaa, että ihminen on ihmiselle susi.

  https://www.praedor.net/tuote/kielletyn-rakkauden-kirja/

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *