PRAEDOR huppari

Karskeinkin seikkailija tarvitsee suojaa Suden autiomaan viimalta. Praedor-huppari on paksu, sisältä pehmeä vetoketjullinen huppari, joka pitää kantajan turvassa ja lämpimässä. Rintapielessä on Praedor-ouroboros ja selkäpuolella sääntökirjoistakin tuttu seikkailijakuva. Huppari antaa myös pisteen suojaa päähän, keskivartaloon ja käsiin, sekä -1N Terveysheittoihin kylmyyttä vastaan.

Kokoja on virallisesti L:stä 3XL:ään, mutta syystä tai toisesta mittakaava on pienempi kuin t-paidoissa, joten kannattaa tilata tavallista t-paitakokoaan isompi huppari, numerolla, tai jopa kahdella jos on t-paitakokojen yläpäässä. Hinta postikuluineen on 40 euroa per huppari (pakettiin mahtuu vain yksi).

  • S/M-paita = L/XL-huppari
  • L-paita = XL/2XL-huppari
  • XL-paita = 2XL/3XL-huppari
  • XXL-paita = 3XL-huppari ja toivo parasta

Kerro osoitteeseen kauppa@burgergames.com montako hupparia haluat ja missä koossa, sekä nimesi, osoitteesi ja vähintään puhelinnumerosi. Vastausviesti kertoo löytyykö kokoja vielä, paljonko tulee hinnaksi ja mihin tilinumeroon tilauksen voi maksaa. Paketti tai paketit lähtevät postiin heti kun siirto näkyy tilillä.

Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PRAEDOR huppari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *