PRAEDOR – kultakolikot (loppu!)

Nämä kultakolikot tulevat suoraan Farrignian kuningattaren Liala Madan aarrekammiosta. Ne tuovat onnea ja kukaan vakavasti otettava praedor ei lähde matkaan ilman muutamaa taskunpohjalla. Kruuna on kuningattaren kuva ja klaava Praedorin häntäänsä syövä hirviö. Praedor-kultakolikoita voi ostaa suoraan Ville Vuorelalta alan tapahtumissa, tai tilata kotiin sähköpostitse.

Kolikot on myyty loppuun. Kiitoksia ostajille.

Käyttöohjeet

Pelin alussa pelaajat kaatavat kolikkonsa pöydälle niin että kaikki yltävät niihin. Enintään 10 kolikkoa per pelaaja, mutta vaikka vain jotkut olisivat niitä hankkineet, kaikki voivat niitä käyttää.  Ei haittaa vaikka eri pelaajien kolikot menisivät pelin kuluessa sekaisin.

Käyttämällä kultakolikon, pelaaja voi heittää uudelleen minkä tahansa nopan, jos silmäluku ei ollut 6. Taitoheitto, vaurioheitto, kokemusheitto, säkäheitto… ei väliä. Käytetyt kolikot päätyvät joko pelinjohtajalle, tai ne muuten kerätään pois pöydältä.

Kun seikkailu on ohi ja praedorit ovat palanneet myymään ryöstösaaliinsa, myös pelaajat saavat käyttämänsä kultakolikot takaisin. Jos seikkailu on pitkä ja monivaiheinen, pelinjohtaja voi palauttaa kolikot muuten sopivassa suvantokohdassa, esimerkiksi kun odotetaan vammojen paranemista, vuodenaikojen vaihtumista tai pitkän matkan aikana.

Kolikoiden halkaisija on 32 millimetriä, paksuus 2,2 millimetriä ja ne tehty Nordic Gold-seosmetallista. Kuva-aiheet on suunnitellut ja piirtänyt Petri Hiltunen.  

 

Osasto:

Arviot

  1. Leena

    Kun kolikko kirstuun kilahtaa, noppa uudestaan vilahtaa. Ainakin omassa porukassa nämä kolikot ovat olleet hauska lisä pelaamiseen, kun muut kuin kuutoset saa kolikolla heittää uusiksi. Alussa kun kolikoita on runsaasti, niitä käytetään välissä aika löysällä otteella, myöhemmin taas nuukaillaan suuresti. Toimivat myös stressileluna.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *