Ilmaisia apuvälineitä

Tähän tuoteryhmään kootaan vapaasti ladattavia ja tulostettavia lomakkeita, sekä muita pelaamista helpottavia ilmaisia välineitä.  

Hahmo- ja apulomakkeita

Praedorin hahmolomakkeesta on kolme versiota, siveä, siveetön ja älylomake. Ne ovat pdf-muodossa, joten niiden käyttöön tarvitaan Acrobat Reader-ohjelma. Sen saa ilmaiseksi mm. Adoben verkkosivuilta ja löytyy myös monista kotimaisistakin softapaikoista. Kukahan tekisi hahmolomakkeen jossa on naisen ruumis osumakohtaindikaattorina.

Siveä hahmolomake

Siveetön hahmolomake

PDF-älylomake (Teemu Vestovuo)

PDF-älylomake ei ole tehty tulostettavaksi. Se laskee arvot sitä mukaa kun niitä syötetään suoraan tiedostoon ja käyttäjä voi luoda rajattomasti lisää muistiinpanosivuja. 

Kalervo Oikarinen on työstänyt PDF-lomakkeita taistelun helpottamiseksi. Osuma- ja vammataulukot ovat PDF-muodossa koska kaikilla ei ole kopiokonetta. Taistelukirjanpitolomake on paranneltu versio hänen aikaisemmastaan.

Osumataulukot

Vammataulukot

Taistelukirjanpitolomake

Ja tässä on Joni Virolaisen EPH-taistelulomake, Excel-versiona. Ilmeisesti näille taistelulomakkeille on kysyntää kun pelinjohtajat niitä näin innokkaasti väsäilevät.

Marko Niskanen on tehnyt seuraavat lomakkeet:

EPH-kirjanpitolomake

Hirviölomake

Esimerkkihahmoja yleisöpeleihin: pubsheets_a5

Seikkailukortit

Yleisö- ja etäpeleissä käytetyt digitaaliset seikkailukortit löytyvät täältä (.jpg). Ainakin Roll20-palvelussa voi luoda omia digitaalisia korttipakkoja, ja siellä näitäkin on menestyksellä käytetty. Painettuja kortteja voi tilata omalta tuotesivultaan.

Paikkakortit

Vaarakortit

Karttoja

Jaconian poliittinen kartta

Alabarjoki (Piperian eteläosassa)

Muita apuvälineitä

Borvaraattori (Excel-tiedostoja, jota aina avatessa arpovat sarjan otuksia arvoineen ja erikoisominaisuuksineen, by Petteri Hannila)

EPH-generaattori, suoraan selaimeen. Kattaa kaikki EPH-tyypit ihmisistä epäkuolleisiin. Asialla Wstryder, jota mielelläni kiittäisin myös hänen oikealla nimellään.

Taisteluvuorotaulukko (asialla Jere Linnanen). Excel-versio laskee lyöntivuorot, veren kulumisen ja muut pikkujutut. PDF-versio on tehty ihan vain tulostettavaksi.

 

Osasto:

Arviot

 1. Juha

  Karttalinkit eivät toimi. EHP-generaattori on todella erinomainen lisä pelinjohtajan arkeen. 5/5

 2. Ville

  ”URL signature expired”, mitähän sekin taas tarkoittaa? Korjaamme karttalinkit kun kerkiämme.

 3. Teemu

  Nuo kartat pitää kopioida ulos Facebookista ja laittaa vaikka tälle palvelimelle Wikiin. Facebook-linkit eivät nimittäin ole pysyviä ja siksi tuo virhe.

 4. Tero

  Hyödyllisiä. Karttalinkit eivät toimi

 5. Ville

  Karttalinkit on lopultakin korjattu. Kiitos palautteesta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *